Over ons

Wie zijn wij?

kopenfifacoins.nl is een fifa coins markt dat is opgericht door echte fifa fanaten. Toen FIFA Ultimate Team, hierna FUT genoemd, zijn entree maakte in het voetbalspel kwamen wij er al snel achter dat het moeilijk concurreren was tegen andere FUT dream teams. De hogere ranked spelers beschikte over betere voetballers. Dit waren dan ook de mensen die veel geld hadden geinvesteerd in hun FUT dream team. We bedachte een manier om ook ons zelf te voorzien van een FUT dream team dat moeilijk te verslaan is. Maar uiteraard op een goedkopere manier. Dit is ons gelukt!  We kunnen nu concurreren tegen de beste FUT teams omdat wij zelf nu ook over een dream team beschikken met onze favoriete voetbalspelers. Wat dus begon als een strijd tussen vrienden werd al snel een FIFA coins markt om iedereen te voorzien van de beste FUT voetbalspelers.

Wat doen wij?

Op onze online website kopenfifacoins.nl verkopen wij fifa coins. Wij verkopen uitsluitend FIFA 20 coins. Niet omdat wij jullie geen FIFA 19 coins gunnen, maar omdat wij zelf elke keer met de fifa trend meegaan.  Nu FIFA20 op de markt is zullen wij dus FIFA20 spelen en met die reden dus ook FIFA20 coins verkopen. Dit doen wij op voor 2 verschillende consoles, namelijk: playstation 4 (ps4) of xbox one (xbox1).

Wat doe jij?

Met veel fifa20 coins in je wallet krijg je andere FUT zorgen. Wie ga jij in de spits zetten? wordt dit Messi of toch Ronaldo? Heb je al een favoriete voetballer voor op je middenveld in gedachte? Denk bijvoorbeeld aan Kevin de Bruyne of Frenkie de Jong. Dit zijn nog eens luxe FUT problemen. Dit zijn maar een paar grote voetbalspelers van de zovele die tot je beschikking staan met veel fifa 20 coins. Daarnaast denk aan je familie, vrienden of kennissen hoe zij zouden reageren op jouw nieuwe FUT dream team. Of hoe jij je concurrenten gaat verslaan en hoger in de ranking komt. De enige vraag is nog: Wat doe jij? blijf je honderden games spelen om zo een matige speler te halen. Of gun je jezelf meer vrijheid en creëer je echt een FIFA Ultimate Dream Team.

Andere mogelijkheden met Fifa 20 coins?

Naast het samenstellen van jouw Ultimate Team kan je natuurlijk ook andere aankopen doen met jouw fifa coins. Door de jaren heen is het spel verder ontwikkeld en kun je nu ook je eigen voetbaltenue maken voor jouw FUT team. Daarnaast kan je ook de juiste voetbalspelers kopen die voor een betere teamspirit zorgen. Je kunt ook werken aan verschillende speelstijlen die je kunt hanteren binnen jouw FUT team. Een wallet met voldoende fifa coins is dus wel makkelijk.

Hoe koop je jouw Fifa 20 coins?

Op onze website kopenfifacoins.nl kun je jouw fifa 20 coins kopen. Veilig, makkelijk en snel staan ze op jouw account. Wij maken gebruik van verschillende betaalmethodes om jouw fifa20 coins te kopen. Wij maken gebruik van verschillende betrouwbare betaalmethodes zoals onder andere iDeal, Paypal en skrill. Met de aankoop van jouw FIFA coins maak jij je eigen FUT team tot een FUT dream team. Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog een kleine twijfel? Koop dan een kleine FIFA20 coins pakket om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Mocht je nadien dan meer interesse hebben kan je altijd nog fifa 20 coins bijbestellen. 

Nadeel?

Naast al dit positieve heb je ook nog een klein nadeel. Er bestaat namelijk een kleine kans dat je uit het wordt gebanned. Allereerst krijg je een aantal waarschuwingen van EA. Na deze waarschuwingen volgt een ban. Tot op heden is dit nog niet gebeurt, maar het kan wel. 

X